Участь студентів-економістів у семінарі в рамках грантової коучингової програми Кам’янця-Подільського

12 листопада 2019 року студенти економічного факультету прийняли участь у мотиваційному семінарі в рамках грантової коучингової програми «Жіноче обличчя кам’янецького бізнесу», організованої Кам’янець-Подільською міською радою. Корисною для запрошених була заявлена тематика семінару: «Молодіжний нетворкінг або як знайти роботу після навчання».

Протягом заходу молодь мала змогу взяти участь у інтерактиві «Призначення жінки та чоловіка», запропонованому тренером-мотиватором. Особливо корисним був виступ спікерів Н. Семенюк та Ю. Побережної, засновниць Бюро організації подорожей та бізнес-заходів «АтлАС» на тему «Формування якісної SMART-мети», під час якого студенти економічних спеціальностей університету продемонстрували професійні знання та навички.

Друга частина семінару була присвячена діалогу з підприємцями-практиками. Для присутніх студентів спеціальностей «Економіка підприємства» і «Менеджмент» економічного факультету цікаво й корисно було із перших вуст почути секрети успіху засновниці Творчої майстерні «Божена» Б. Філатової та засновника ТОВ «ЛМБ-33» О. Люби.

Л. В. Горчак, керівник відділу навчально-виховної роботи і гуманітарної освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, і В. Б. Буторіна, старший викладач кафедри економіки підприємства, намітили з департаментом економіки та розвитку інфраструктури міста напрямки подальшого залучення студентів до грантових економічних програм.