Шлях в успішне життя розпочато!

У Кам’янець-Подільському національному університеті, 15 січня 2020 року, одночасно і радісний, і сумний день. На кафедрі управління персоналом та економіки праці економічного факультету,  відбулись урочистості з нагоди вручення 20 випускникам дипломів магістрів за спеціальністю «Менеджмент». Вітали вихованців декан економічного факультету кандидат економічних наук, доцент Ткачук Віталій Валерійович, співробітники кафедри, а також батьки та друзі випускників.

Привітала випускників від імені науково-педагогічного складу к.пед.н., доцент Олійник Надія Юріївна. Звертаючись до присутніх, вона щиро подякувала за небайдужість до життєдіяльності вишу, активну громадську позицію й побажала, щоб ці чудові якості назавжди стали супутниками у житті та роботі.

Дипломи з відзнакою отримали дві студентки денної форми навчання, а саме: Шмигельська Ірина, Гончарук Дарина та студент заочної форми навчання Пронозюк  Віталій.

Від імені випускників виступила Шмигельська Ірина. У її словах звучали легкі нотки суму та жалю за студентським життям, друзями та рідною Альма-матер, а також безмежна вдячність викладачам за отримані знання і досвід.

Усі присутні на урочистості побажали магістрам наснаги та успіху на життєвому шляху, упевненості у власних силах, витримки й наполегливості в досягненні поставленої мети, а також не забувати свою рідну Альма-матер.