ТРЕНІНГ-СЕМІНАР ДЛЯ МОЛОДІ НАШОГО МІСТА

20-21 жовтня відбувся дводенний тренінг-семінар для молоді «Як запустити власний бізнес та успішно його розвивати?» в якому брали участь 30 осіб, з них здобувачі першого та другого рівня вищої освіти за спеціальністю 073 Менеджмент (Марія Боз, Анастасія Худіковська, Володимир Богута, Олег Кононов, Марія Балафіна).

В перший день тренінгу «Вся правда без прикрас про складності та можливості отримання грантів» учасники дізналися про те: як засвоїти універсальні принципи успіху для всіх грантів, як написати бізнес-модель для своєї унікальної ідеї, як комбінувати гранти з інвестиціями та кредитами, що робити з виграним грантом та інші актуальні питання. Тренінг-семінар з Твердиславом Філатовим, який вже 12 років є професійним бізнес-тренером, СЕО стартапу Vacuum Gravity Energy, учасником та переможцем більше 15 акселераторів в Україні і ЄС, експертом Українського Кластерного Альянсу та канд. техн. наук., пройшов жваво, насичено та продуктивно.

Наступний день учасники мали змогу спілкуватися з Василем Ільчиком, автором та ведучим навчальних програм по роботі з мисленням, мотиваційним спікером, архітектором системних продаж та командоутворення з проблем СММ для підприємництва: воронка продаж, сторісмейкер. Під час активної взаємодії студенти формували навички просування свого майбутнього бізнесу, а саме: привертаючи увагу саме своєї цільової аудиторії; створюючи бажання купувати саме ваш продукт; ведучи живі історії в соціальних мережах.

Амбітні учасники працювали завзято та ініціювали обговорення важливих проблем і потреб бізнесу. У результаті, окрім отриманих інсайтів та знань, була створена нова спільнота з питань розвитку менеджменту, маркетингу, бізнесу тощо. Це ще раз доводить, що молодь прагне розвиватися та долучатися до процесів, які відбуваються в місті.

Захід відбувся в рамках проекту «Сприяння економічному розвитку в Кам’янець-Подільській громаді», що фінансується за кошти Європейського Союзу (ЄС) в рамках програми «Мери за економічне зростанн» та реалізовується Центром «ЕЙДОС» у співпраці з Кам’янець-Подільською міською радою.