Участь у тижні цифрової економіки

З 21 до 25 серпня Лаврук О.С. в складі делегації Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка разом з колегами з університетів-партнерів DigEco (Приазовський державний технічний університет, Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного) взяла участь у Тижні цифрової економіки в межах проєкту Програми ЄС «Digitalization of the economy as an element of sustainable development of Ukraine and Tajikistan» (DigEco) 618270-EPP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP”, який організував Університет Миколаса Ромеріса (м. Вільнюс, Литва).

Команда проєкту DigEco відвідали такі тренінги та семінари:

– Fintech у галузі банківської справи, страхування та управління активами (спікер доктор Маріус Лаурінайтіс);

– Блокчейн, управління інноваціями та дизруптивні технології (спікери – професор доктор Жанета Сіманавічієне, PhD Дайва Бікауске та PhD Юрій Матискевич);

– Дизайнерське мислення – (спікерка професор, доктор Рута Адамонієні);

– Цифровий маркетинг у дії – (спікер PhD Сауліус Кромалкас).

Детально обговорювалися проблемні питання щодо необхідного програмного забезпечення, структури курсів, завдань з індивідуальної роботи та оцінювання знань здобувачів.

Під час тижня цифрової економіки українські партнери DigEco завітали до Посольства України в Литовській Республіці та громади українців Литви, щоб розповсюдити інформацію про DighEco та взяти участь у заходах, присвячених відзначенню 30-річчя Незалежності України.