Нові посібники

Викладачі кафедри менеджменту (завідувач кафедри, к.е.н., доцент В. Ю. Лисак, к.е.н., доцент І. А. Андрейцева, к.п.н., доцент Н. Ю. Олійник) презентують власні навчально-методичні доробки для забезпечення викладання навчальних дисциплін за 2020-2021 н.р.

У навчально-методичному посібнику «Менеджмент» для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (укладач к.е.н., доцент В. Ю. Лисак) розглядається світовий досвід щодо системи управління підприємством, а саме: функції, цілі, механізми, засоби  та принципи управління як економіки в цілому та і її окремих галузей господарювання.

Навчально-методичний посібник «Кадрова політика» (укладач к.е.н., доцент І. А. Андрейцева) рекомендовано для здобувачів вищої освіти і викладачів ВНЗ. Призначений для вивчення стратегії формування, збереження, розвитку та раціонального використання кадрових ресурсів у сучасних умовах.

Укладач к.п.н., доцент Н. Ю. Олійник розробила навчально-методичний посібник «Організація праці менеджера», який складено відповідно до освітньої програми підготовки студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 Менеджмент. У навчально-методичному посібнику представлено тези лекцій, розробки практичних занять, питання самостійної роботи студентів, орієнтовна програма іспиту, критерії та норми оцінювання знань, умінь і навичок студентів з навчальної дисципліни.