НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ ВЕБІНАР «ЦИФРОВІ КОМУНІКАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ ТА ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ»

28 лютого 2023 року науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти кафедри менеджменту мали змогу долучитися до науково-практичного вебінару на тему «Цифрові комунікації державної податкової служби та платників податків» на запрошення Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, за участю Козаченко Юліани Павлівни – в.о. начальника Головного управління ДПС у Київській області, державного службовця 4 рангу, доктора наук з державного управління та Матвейчук Людмили Олександрівни – доктора наук з державного управління, професора кафедри туризму та готельно-ресторанної справи КПНУ ім. Івана Огієнка.

У ході вебінару розглядалися актуальні проблеми використання цифровізації у розвитку органів державної влади, податкової служби, та сутність цифрової трансформації держави. Було висвітлено послуги, портали та сервіси, які сьогодні активно застосовуються та трансформують сфери життєдіяльності суспільства. Також, Ю. П. Козаченко розповіла учасникам заходу про цифрову взаємодію із територіальними громадами Київської області у контексті можливості оперативного надання інформації щодо платників податків та джерел доходів місцевих бюджетів через Електронний кабінет. Окремо обговорили спеціальний правовий та податковий простір для IT-компаній в Україні Дія Сіті, який функціонує з метою стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні.

Щиро дякуємо керівництву Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова за організацію заходу та Юліані Павлівні за актуальну та змістовну презентативну інформацію з питань розбудови цифрової держави!