ТРЕНІНГ «ЯК СТАТИ УСПІШНИМ МЕНЕДЖЕРОМ ТА ТВОРИТИ ІСТОРІЮ МІСТА?»

27-28 січня  студенти першого курсу спеціальності 073 Менеджмент (Марія Боз, Валерія Рюмшина, Тетяна Сокол, Анастасія Худіковська) брали участь у тренінгу «Як стати успішним менеджером та творити історію міста?» Спільна мета для всіх присутніх – опанувати нові знання та реалізовувати їх на практиці задля розвитку своєї громади.

У перший день разом з бізнес-тренером Твердиславом Філатовим, канд. техн. наук, СЕО стартапу Vacuum Gravity Energy в продуктивній атмосфері вони дізналися:

  • про основи управління проєктами;
  • про успішні кейси реалізованих проектів;
  • практичні паради з презентації ідеї проєкту;
  • про відбірковий конкурс на безкоштовне навчання в «Школі проектних менеджерів» з поглибленим вивченням бізнес англійської і практичною участю в реальних проєктах.

Атмосфера була дуже активна і творча. Під час практичної частини (другий день тренінгу) учасники разом із тренером:

  • застосували практики нетворкінгу для знайомства між учасниками;
  • ознайомилися з проектами, які учасники хочуть реалізувати в місті;
  • провели практичну гру з презентації проектів.

Всі присутні учасники тренінгу об’єдналися в групи, отримали випадкові картки: продукт, ресурси, сервіси, клієнти, бюджет і додаткові можливості. В цих умовах команди сформували презентації продуктів для потенційних інвесторів. У ході гри учасники виявили комунікаційнійні та презентаційні навички, навчились спільно формувати концепцію проєкту. Проведення тренінгу вони оцінили дуже високо, адже він був не тільки теоретичний, а насичений практиками і цікавими інструменти з управління проєктами.

Захід відбувся в рамках проекту «Сприяння економічному розвитку в Кам’янець-Подільській громаді», що фінансується за кошти Європейського Союзу (ЄС) в рамках програми «Мери за економічне зростання» та реалізовується Центром «ЕЙДОС» у співпраці з Кам’янець-Подільською міською радою.