ПЕРСПЕКТИВИ СПІВПРАЦІ З ARDEN PALACE Medical Resort & SPA

16 лютого 2024 року завідувач кафедри менеджменту кандидат економічних наук, доцент Володимир Лисак разом із завідувачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи (доктор наук з держуправління, доцент Людмила Матвейчук) та кафедри економіки підприємства (доктор економічних наук, професор Наталія Мазур) мали цікаву та перспективну зустріч з одним зі стейкхолдерів – керівництвом ARDEN PALACE Medical Resort & SPA, який розміщений у райському куточку «Подільської Швейцарії» у Сатанові.

ARDEN PALACE – це унікальний санаторно-курортний комплекс класу п’ять зірок, який розташований в одному з екологічних і затишних куточків Поділля і не має аналогів ні в Україні, ні в Європі. Це один з небагатьох закладів, обслуговування та лікувальні процедури в якому повністю відповідають вищим європейським стандартам. Здається, сама природа, сповнена цілющими силами, що вирують у глибині землі лікувальними водами, вабить сюди людей.

Впродовж зустрічі представники університету обговорили можливості та перспективи співпраці з ARDEN PALACE Medical Resort & SPA задля успішної підготовки майбутніх фахівців – випускників за нашими освітніми програмами.