РОЗПОЧНИ СВІЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ШЛЯХ СЕРЕД ПРОФЕСІОНАЛІВ

15 лютого 2024 року здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітніми програмами Управління персоналом та економіка праці, Підприємництво і торгівля, Облік і оподаткування та Економіка підприємства взяли участь в пізнавальній зустрічі з представниками АТ «Подільський цемент» компанії Cemark, CRH – провідного виробника будівельних матеріалів у світі та найбільшого у Північній Америці та Європі.

На зустрічі керівник  центру спільного управління фінансами Юлія Баташева та HR спеціаліст Анастасія Лип’як компанії АТ «Подільський цемент» ознайомили здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників кафедр з загальними характеристиками діяльності компанії, а саме:  історією її розвитку, перспективними проєктами та цінностями, які допомогли їм досягти успіху та впізнаваності.

Спеціаліст з розвитку та навчання компанії АТ «Подільський цемент» Олександра Ліннік представила для здобувачів вищої освіти надзвичайно важливу та актуальну інформацію щодо програми стажування в компанії, яка діє з 2015 року на базі Кам’янець-Подільського цементного заводу, основною метою якої є залучення молодих талантів до цементного бізнесу та формування нового покоління лідерів компанії. Згідно програми, всі учасники здобувають практичні навички, необхідні для побудови успішної кар’єри, високої конкурентоспроможності та критично важливі для роботи в міжнародній компанії. Унікальними перевагами, безумовно, є можливість вивчення іноземної мови, відвідування різних тренінгів із самоуправління та командної взаємодії, презентації та управління проєктами.

Олександра Ліннік звернула особливу увагу на те, що стажери програми мають можливість працювати над індивідуальними проєктами та за результатами їх захисту перед керівництвом Cemark можуть отримати шанс працевлаштування на одному з підприємств в Україні. На таку програму стажування запрошують економістів, бухгалтерів, спеціалістів з договірної роботи.

Під час зустрічі було обговорено переваги та перспективи майбутнього працевлаштування випускників за освітніми програмами Управління персоналом та економіка праці, Підприємництво і торгівля, Облік і оподаткування та Економіка підприємства, оскільки основоположним є успіх побудови ділової кар’єри.