УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ «УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОГО ПРАЦІВНИКА ЯК ЗАПОРУКА ЯКІСНОЇ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В К-ПНУ»

Старший викладач кафедри менеджменту, кандидат економічних наук, доцент Семендяк Вадим Михайлович із жовтня 2023 р. до березня 2024 р. брав активну участь у програмі підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників «Удосконалення професійної компетентності науково-педагогічного працівника як запорука якісної освітньої діяльності в К-ПНУ» та отримав сертифікат (150 годин / 5 кредитів ЄКТС).

Метою програми було вдосконалення викладацької майстерності та розвиток професійних компетентностей науково-педагогічних працівників, необхідних для реалізації якісної освітньої діяльності в Університеті Огієнка.

Упродовж  зустрічей учасники обговорювали важливі й актуальні теми щодо системи вищої освіти в Україні, сучасних методичних й організаційних підходів до вдосконалення професійного розвитку НПП, цифровізації вищої освіти, нормативно-правової бази університету, яка є ефективним чинником у якісній професійній діяльності тощо. Також звернули увагу на психолого-педагогічні складники професійної діяльності НПП.